Jau antrus metus iš eilės 3 b klasės komanda ,, Žaliukai” dalyvauja  Lietuvos vaikų ir jaunimo centro, kartu su partneriais Vilniaus visuomenės sveikatos biuru ir Lietuvos savivaldybių asociacija organizuotame nacianaliniame konkurse,, Išjudink kitus”. Konkurso metu mokiniai  domėjosi, kokios sportinės veiklos buvo populiarios prieš 100 metų, ir išlaisvino savo fantaziją įsivaizduojant ateities – po 100 metų kūno kultūros pamokas. Remiantis savo atradimais sukūrėme KITOKIĄ kūno kultūros pamoką.

 

 Štai vėl,, Žaliukų” komanda pakviesta dalyvauti finaliniame  renginyje! Renginyje susitikome ir  aktyviai dalyvavome įvairiose veiklose, kurias organizavo  sportininkai, treneriai, kariškiai. 

 

Džiaugiamės, kad konkurso iniciatyvą palaikė ir kartu kvietė pajudėti baidarininkas, Lietuvos olimpinės rinktinės narys Mindaugas Maldonis, šiuolaikinės penkiakovės sportininkas, Pasaulio ir Europos čempionatų prizininkas Justinas Kinderis, baidarininkai Europos čempionatų prizininkai Edvinas Ramanauskas ir Aurimas Lankas.

Esame laimingi, judindami Vilnių, dovanomis … ir  prizine vieta!

Daugiau renginio nuotraukų rasite galerijoje.

Related Images: