sportas-sveikata
sportas-sveikata

Lapkričio 14 d. mokykloje paskelbta netradicine – Sporto ir sveikatingumo diena. Veiklos nuo pat pirmos pamokos buvo skirtos sportui ir sveikatingumui: mokiniai varžėsi draugiškose estafečių, kvadrato varžybose, susitiko su visuomenės sveikatos priežiūros specialistais ir sužinojo apie sveikos gyvensenos pagrindus.

 

Dieną užbaigė jau tradiciniu tapęs konkursas ,,Sveikuolių sveikuoliai“, kuriame savo žinias apie sveiką gyvenimo būdą pademonstravo ketvirtų klasių mokinių, mokytojų ir tėvelių komandos. Konkurse netrūko išradingumo ir geros nuotaikos, kurią palaikė šaunios renginio vedėjos (mokytojos Aurelija, Eglė ir Alma). Komandos pasirodė puikiai, todėl komisijai teko nelengva užduotis – išrinkti pačius stipriausius. Geriausiai šį kartą sekėsi 4b klasės komandai ,,Kiviai“ (mokytoja V.Kudžmienė). Visi dalyviai buvo apdovanoti padėkos raštais bei skaniais ir sveikais prizais. Už šiuos prizus esame dėkingi nuolatiniams mūsų rėmėjams VšĮ ,,Kretingos maistas“. Nugalėtojai taip pat apdovanoti padėkos raštu ir atminimo dovanėlėmis. Jiems teko garbė atstovauti mūsų mokyklai rajoniniame konkurse ,,Sveikuolių sveikuoliai“ gruodžio 5 d. Linkime jiems kuo didžiausios sėkmės!

Normal 0 19 false false false LT X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Prasidėjus naujiems mokslo metams prasidėjo ir antrasis projekto ,,Pradinio ugdymo tobulinimas” etapas. Šio etapo metu projekte dalyvaujanti mokyklos komanda dalinsis įgytomis žiniomis ir praktiniais įgūdžiais – praves keturis seminarus naujai prisijungusioms komandoms – Kybartų ,,Saulės” progimnazijos ir Pilviškių ,,Santakos” gimnazijos pradinių klasių mokytojams ir pagalbos mokiniui specialistams.

Related Images: