SKYPE projektas 1
SKYPE projektas 1

Prie rugsėjo ir spalio mėnesiais vykusiame projekte „SKYPE LESSON” dalyvavusių 4B ir 4E klasių mokinių, lapkričio mėnesį mielai prisijungė ir būrys trečiokų iš 3D ir 3E klasių. Projektą „SKYPE LESSON” sukūrė Adalet pradinės mokyklos anglų kalbos mokytojas Ahmet Göven ir mūsų mokyklos anglų kalbos mokytoja Kristina Sinkevičienė.

 

Projekto tikslas – gyva anglų kalbos patirtis Skype‘u vedamų pamokų metu. Jau dviejų tokių pamokų metu, panaudodami „Skype“ pokalbių programą, tiesiogiai bendravome su ketvirtokais iš Turkijos: su jais susipažinome, teiravomės apie jų pomėgius, amžių ir t.t. Abiejų šalių moksleiviai liko labai patenkinti šia patirtimi. Jie sako, kad šis projektas jiems geriausiai parodo, jog anglų kalbos verta mokytis jau vien dėl to, kad jie galėtų bendrauti su savo bendraamžiais iš kitų šalių, suprastų juos ir būtų patys suprasti bei gebėtų išreikšti savo mintis anglų kalba.

Baigę šį projektą nusprendėme pratęsti bendravimą ir draugystę, rašydami vieni kitiems tikrus laiškus.

Daugiau informacijos apie projektą galima rasti čia: http://ourskypelesson.wix.com/etwinning

Normal 0 19 false false false LT X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

 Spalio 7-13 dienomis visoje Europoje vyko renginiai skirti Europos judėjimo savaitei. Lietuvos tautinis olimpinis komitetas ir Lietuvos olimpinė akademija organizavo visuotinę akciją Lietuvoje: Europos judėjimo savaitės bėgimą bendrojo ugdymo įstaigose. Mūsų mokyklos mokiniai taip pat dalyvvo judėjimo akcijoje- bėgime. Gausus būrys 1-4 klasių mokinių ir priešmokyklinės grupės mokinukai savo mokyklos aikštyne bėgo 500 arba 250 metrų. Bėgime noriai dalyvavo mokiniai iš visų klasių. O su mokiniais kartu jėgas išbandė ir keletas jų mokytojų bei mamyčių. Tokios organizuojamos akcijos vaikams patinka, jos teikia pasitikėjimo savimi, savo jėgomis. Kiekvienas mokinukas, pasiekęs finišą, buvo patenkintas, įgijo patirties ir noro kuo daugiau sportuoti. Nes jei sportuosi, judėsi būsi linksmesnis ir sveikesnis.

Related Images: