begimas1
begimas1

Spalio 7-13 dienomis visoje Europoje vyko renginiai skirti Europos judėjimo savaitei. Mūsų mokyklos mokiniai taip pat dalyvavo judėjimo akcijoje- bėgime.

 

Lietuvos tautinis olimpinis komitetas ir Lietuvos olimpinė akademija organizavo visuotinę akciją Lietuvoje: Europos judėjimo savaitės bėgimą bendrojo ugdymo įstaigose. 
Gausus būrys mūsų mokyklos 1-4 klasių mokinių ir priešmokyklinės grupės mokinukai aikštyne bėgo 500 arba 250 metrų. Bėgime noriai dalyvavo mokiniai iš visų klasių. O su mokiniais kartu jėgas išbandė ir keletas jų mokytojų bei mamyčių. Tokios organizuojamos akcijos vaikams patinka, jos teikia pasitikėjimo savimi, savo jėgomis. Kiekvienas mokinukas, pasiekęs finišą, buvo patenkintas, įgijo patirties ir noro kuo daugiau sportuoti. Nes jei sportuosi, judėsi būsi linksmesnis ir sveikesnis.
Normal 0 19 false false false LT X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

 Spalio 7-13 dienomis visoje Europoje vyko renginiai skirti Europos judėjimo savaitei. Lietuvos tautinis olimpinis komitetas ir Lietuvos olimpinė akademija organizavo visuotinę akciją Lietuvoje: Europos judėjimo savaitės bėgimą bendrojo ugdymo įstaigose. Mūsų mokyklos mokiniai taip pat dalyvvo judėjimo akcijoje- bėgime. Gausus būrys 1-4 klasių mokinių ir priešmokyklinės grupės mokinukai savo mokyklos aikštyne bėgo 500 arba 250 metrų. Bėgime noriai dalyvavo mokiniai iš visų klasių. O su mokiniais kartu jėgas išbandė ir keletas jų mokytojų bei mamyčių. Tokios organizuojamos akcijos vaikams patinka, jos teikia pasitikėjimo savimi, savo jėgomis. Kiekvienas mokinukas, pasiekęs finišą, buvo patenkintas, įgijo patirties ir noro kuo daugiau sportuoti. Nes jei sportuosi, judėsi būsi linksmesnis ir sveikesnis.

Related Images: