Vyskupo M. Valančiaus Vilkaviškio vyskupijos blaivystės sąjūdis nuo šių metų kovo 1 iki balandžio 15 skelbia Vilkaviškio vyskupijos moksleivių ir suaugusių rašinių ir piešinių konkursą.

 

2013 – SVEIKATOS METAI!!!

LIETUVOS PIRMININKAVIMO ES TARYBAI METAI!!!

 

VYSKUPO M. VALANČIAUS VILKAVIŠKIO VYSKUPIJOS BLAIVYSTĖS SĄJŪDŽIO KAZLŲ RŪDOS SKYRIUS SKELBIA VILKAVIŠKIO VYSKUPIJOS MOKSLEIVIŲ IR SUAUGUSIŲ RAŠINIŲ IR PIEŠINIŲ KONKURSĄ SEKANČIOMIS TEMOMIS:

„BLAIVI TAUTA – LAISVA TAUTA!“, „NARKOTIKAMS – NE!“, „KAIP LIETUVAI IŠBRISTI IŠ ALKOHOLIO LIŪNO?“, „LIETUVA IR EUROPOS SĄJUNGA“

KONKURSO NUOSTATOS:

KONKURSO TIKSLAS:

2013 sveikatos metais skleisti sveiko gyvenimo būdo patirtį moksleivių ir suaugusiųjų tarpe, tapti aktyvesniais kovotojais už blaivų gyvenimo būdą, rasti sprendimus, kaip Lietuva galėtų taptų blaivesnė, kas ateityje galėtų tapti net atskirais projektais.

Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai metais skleisti daugiau informacijos apie Europos Sąjungą ir stengtis visiems kuo greičiau integruotis į ES.

KONKURSO DALYVIŲ AMŽIUS:

Yra neribojamas ir priimsime visus darbus nuo 1 klasės moksleivių iki žilos senatvės sulaukusių dalyvių.

KONKURSINIŲ DARBŲ PATEIKIMAS:

Visi konkursiniai darbai priimami nuo 2013 metų kovo 1 d iki 2013 metų balandžio 15 d. 24 val.

(darbų, siunčiamų realiu paštu laikas nustatomas pagal išsiuntimo datą ir antspaudą ant voko)

adresu:

Konkursui,

V. Borisevičiaus g. 12-8,

LT-69443 Kazlų Rūda

El paštu: blaivybe@mail.ru„>blaivybe@mail.ru (elektroninio laiško temoje nurodyti: KONKURSINIS DARBAS)

Elektroniniu paštu laukiame jūsų rašinių ir (jeigu pageidaujate piešinių kopijų)

Rašinių ir piešinių skaičiaus neribojame. Esant grupiniam darbui ir tapus laureatams – pati grupė turės išrinkti vadovą, kuris keliaus į stovyklą.

KONKURSINIŲ DARBŲ VERTINIMAS:

Visi konkursiniai darbai bus vertinami 4 amžiaus grupėmis (I gr. -1-4 kl moksleiviai, II gr. – 5-8 kl. moksleiviai; III gr. – 9-12 kl. moksleiviai, IV gr. – visi suaugusieji).

Konkursinių darbų vertinimas vyks nuo balandžio 16 iki gegužės 15 d.

VISŲ NUGALĖTOJŲ LAUKIA:

KELIALAPIS Į 7 DIENŲ STOVYKLĄ KAZLŲ RŪDOS SAVIVALDYBĖJE, STOVYKLĄ PLANUOJAME ORGANIZUOTI Š.M. BIRŽELIO – LIEPOS MĖN.

STOVYKLĄ FINANSUOJA: LIETUVOS RESPUBLIKOS IR ŠVEICARIJOS KONFEDERACIJOS BENDRADARBIAVIMO PROGRAMA NVO SUBSIDIJŲ FONDAS, KOFINANSUOJA KAZLŲ RŪDOS SAVIVALDYBĖ IR G. MOCEVIČIAUS FIRMA „GINALAS“

MŪSŲ ORGANIZACIJA ŠIO KONKURSO NUGALĖTOJAMS SKIRIA 48 VIETAS.

RAŠINIŲ IR PIEŠINIŲ KONKURSO PRIZINĖS VIETOS: 1 vieta – 1; 2 vieta – 2; 3 vieta – 3. Taip bus kiekvienoje amžiaus grupėje. Šį kartą labai jūsų prašome būti aktyviais ir suaugusius žmones, labai kviečiame šiame konkurse dalyvauti taip pat ir visus mokytojus.

JŪS, VISI SUAUGUSIEJI, KURIE BŪSITE LAIMĖJĘ ŠIAME KONKURSE KELIALAPĮ Į STOVYKLĄ GALĖSITE PADOVANOTI SAVO VAIKAMS AR ANŪKAMS.

 

VISI NUGALĖTOJAI BUS PASKELBTI BŪSIMOJE ORGANIZACIJOS SVETAINĖJE:

www.blaiva.org   SU NUGALĖTOJAIS SUSISIEKSIME ASMENIŠKAI.

GERIAUSI KONKURSINIAI DARBAI BUS EKSPONUOJAMI PLANUOJAMOJE 3 DIENŲ TARPTAUTINĖJE KONFERENCIJOJE MARIJAMPOLĖJE SPALIO MĖNESĮ „ŠIAURĖS IR BALTIJOS ŠALYS PRIEŠ NARKOTIKUS“, KURIĄ ŽADA REMTI ES ĮSITINKLINIMO PROGRAMA PAGAL NVO IR SOCIALINIŲ PARTNERIŲ SUSITIKIMO SĄRAŠĄ, KURIS JAU YRA PATVIRTINTAS IR VYKSTA TOLIMESNI ORGANIZACINIAI DARBAI.

 

MALONIAI LAUKIAME JŪSŲ DARBŲ.

 

ORGANIZATORIAI

 

DĖL VISŲ DETALIŲ KREIPTIS

TEL.: 8-343-25522; 860709339 (MOB.)   EL. PAŠTAS: blaivybe@mail.ru„>blaivybe@mail.ru

Related Images: